Öppna menyn
Denna bild saknar en beskrivning, tala gärna om detta för oss genom att skicka ett meddelande till info@curaindivid.se

Föreläsningar och handledningar online

Våren 2020 har varit annorlunda för oss alla. Vi har fått förhålla oss till att hålla avstånd till varandra och vi har inte kunnat träffas som förut. Mycket har ställts in och vi har behövt göra saker på ett annat sätt. Kanske är allt som vanligt till hösten igen, kanske inte. Möjligen får vi förhålla oss till det nya normala ett tag till. Det vet vi inte ännu.

Det vi vet är att vi behöver förbereda oss för andra sätt att mötas på. Åtminstone ibland. Vi på Cura Resurscentrum erbjuder till hösten föreläsningen “Autism, neuropsykiatriska funktionshinder – en teoretisk översikt”. Denna föreläsningen erbjuder vi bara online, för att du som vår deltagare, ska kunna medverka var i landet du än bor. Flera av våra andra föreläsningar planerar vi för att genomföra på plats, eftersom vi vet att många av oss föredrar dynamiken som uppstår när människor möts. Men om vi inte har möjlighet att träffas, genomför vi ändå dessa utbildningar online.

Utbildningar på uppdrag

Vi kan också genomföra utbildningar på uppdrag online, exempelvis heldagsföreläsningen Lågaffektivt bemötande. Arbetslivet och utbildningslivet behöver gå vidare trots att vår verklighet är annorlunda just nu. Någon gång blir det mer normalt igen och våra brukare och elever är fortfarande, och kanske i ännu större utsträckning i behov av kompetent personal som är uppdaterad och välutbildad. Vi gör allt vi kan för att göra våra onlineutbildningar så levande som möjligt och vi jobbar för att du inte ska somna framför skärmen.

Hör av dig till oss på Cura Resurscentrum för att prata om din arbetsgrupps behov av utbildning, live eller online. Läs mer.

Vi erbjuder också handledning online via Teams. Läs mer.