Öppna menyn
alt=

Ledig plats på Sjöarp gruppbostäder

Från och med den första mars 2023 finns det en ledig plats i gruppbostaden Ängen. Ängen tillhör Sjöarps gruppbostäder i Blekinge och är ett LSS-boende som riktar sig till personer med högre grad av autism och omfattande behov av stöd enligt LSS.

Sjöarp gruppbostäder ligger avskilt beläget omgivet av vacker natur nära Blekinges kust. Boendet består av fyra lägenheter med tillgång till personal dygnet runt. Varje brukare har tillgång till en personal och den dagliga verksamheten är integrerad i arbetet på boendet.

På Sjöarps gruppbostäder använder vi tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande som grundfundament i vår verksamhet. Personalen utbildas fortlöpande i dessa arbetssätt och kompetensstärkande dagar ges till personal som redan tidigare utbildats i arbetssätten.

Cura har metodutvecklare som är utbildade och certifierade inom tydliggörande pedagogik (Teacch North Carolina) och lågaffektivt bemötande (Studio III i Storbritannien). Förutom interna uppdrag utbildar och handleder Curas metodutvecklare även i externa sammanhang hos kommuner och landsting samt privata företag.

Vid frågor kontakta:

Verksamhetschef Ulf Bäckås 0708-457 600

Förbundschef Anette Rasmusson 0708-881 556

Varmt välkomna att söka platsen!