Öppna menyn
alt=

Ny politisk ledning

Cura Individutveckling leds av en direktion med politiker från Blekinges fem kommuner. Direktionen består av nio ordinarie ledamöter, och nio ersättare, som alla sitter i sin kommuns kommunalfullmäktige. Tre från Karlskrona, två från Ronneby, två från Karlshamn, en från Olofström och en från Sölvesborg.

Den 25 januari hade vår nya direktion sitt första konstituerande sammanträde där de valde ordförande samt 1:e och 2:e vice ordförande. Vid samma tillfälle fick de en introduktion till Cura och våra olika verksamheter.

Förutom direktionen har Cura också en familjerättsnämnd med tre ledamöter och tre ersättare som fattar beslut i familjerättsärenden.

Läs mer om Cura och vår politiska ledning under rubriken Om Cura. Här hittar du också kontaktuppgifter till våra politiker, både till direktionen och familjerättsnämnden.

Vi har också en anslagstavla där vi anslår protokoll och andra kungörelser. Här hittar du just nu protokollen från direktionens och familjerättsnämndens konstituerande sammanträden den 25 januari 2019.