Öppna menyn
Denna bild saknar en beskrivning, tala gärna om detta för oss genom att skicka ett meddelande till info@curaindivid.se

Tack för i år!

Vi på Cura Resurscentrum vill tacka alla, våra medlemskommuner i Blekinge och alla er andra som anlitar oss på olika vis, för året som gått! Tack! Det har inte varit riktigt som vanligt, men vi alla har anpassat oss på bästa vis.

En del utbildningar och föreläsningar har vi hunnit med på plats, både externt till våra medlemskommuner men också internt till våra egna medarbetare inom Cura. Det var så roligt att vi kunde ses på plats.

Men vi har också lärt oss nytt under året, att på olika vis träffas online i möten, utbildning och handledning. Under vecka 49 genomförde medarbetare i Ronneby sin tredje och sista dag i utbildningen Barnsamtal enligt Norrköpingsmodellen med Margareta Gustafsson online. Tack Ronneby kommun för förtroendet att arrangera utbildningen för er och tack till er som engagerat deltog i dag tre online!

Eftersom vi ställde om utbildningen till att vara online, fick vi också dela gruppen i två. Därför välkomnar vi medarbetare i Sölvesborgs kommun till sin tredje utbildningsdag i Barnsamtal i januari. Hjärtligt välkomna till oss online!

Under hösten har också handledning i Signs of safety löpt på. Olofströms kommun gav oss uppdraget och vi är glada att licensierad utbildare i Signs of safety Ann Gardeström håller i handledningsgruppen online.

Läs gärna mer på vår webb om våra utbildningar, föreläsningar och handledning. När vi återigen får möjlighet att träffas på plats, kommer datum att uppdateras på webben: Läs mer här.

Nu ser vi fram emot nya utmaningar. Tack för i år och ett gott nytt år 2021!

Birgitta, Malin och Jessica